Tratamentul cu Toxina Botulinica

Tratamentul cu Toxina Botulinica

Scoate-ti in evidenta trasaturile fetei cu ajutorul tratamentului cu toxina botulinica!

Tratament cu toxina botulinica


Toxina botulinica tip A este folosita in scopuri terapeutice de peste 20 de ani pentru tratamentul strabismului, torticolisului, blefarospasmului si spasmului facial, ulterior fiind utilizata si in scop estetic. La momentul actual, toxina botulinica este cea mai populara procedura din practica medicala estetica, datorita efectului clinic semnificativ, fara necesitatea unui timp de recuperare pentru pacient.


Tratament toxina botulinica impotriva ridurilor

Acest tip de tratament este extrem de eficace in combaterea ridurilor. Aceasta procedura se efectueaza in scopul corectarii ridurilor dinamice (cunoscute si ca riduri de expresie) de la nivelul fetei, ce sunt rezultatul contractiei indelungate, voluntare sau involuntare, a muschilor mimicii. Toxina botulinica injectata intr-o anumita arie blocheaza in mod reversibil impulsurile nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. Muschii tind sa se relaxeze si astfel pielea de deasupra ramane intinsa si neridata.


Beneficii tratament toxina botulinica pentru combaterea ridurilor:

 • intinerirea tenului si disparitia ridurilor
 • eficienta ridicata la nivelul ridurilor de expresie
 • rezultate pe termen lung (intre 3 si 6 luni la o singura injectare)
 • cel mai popular mod de a interveni impotriva ridurilor
 • procedura eficienta si sigura
 • disconfort minim in cazul injectarii toxinei
 • tratamentul nu necesita perioada de recuperare

 

Cu acest tratament, ridurile de expresie dispar si te vei putea bucura din nou de un chip vizibil mai tanar. Tratamentul cu toxina botulinica este o interventie eficienta si sigura, la care apeleaza din ce in ce mai multe persoane, femei si barbati, care isi doresc un aspect intinerit al fetei. In plus, activitatile zilnice obisnuite pot fi reluate imediat dupa interventie, cu respectarea unor recomandari postinterventie.

 

Contact

Tratament cu toxina botulinica - face ridurile sa dispara

Acest tratament aduce rezultate deosebite la nivelul ridurilor de expresie. In urma tratamentului, pielea va ramane intinsa si neridata. Este folosit cu brio in zona ochilor si impotriva ridurilor formate intre sprancene si frunte. La injectarea cu toxina botulinica raspund cel mai bine acele riduri care apar la nivelul fruntii, ridurile dintre sprancene si ridurile de la coada ochiului (in general riduri din etajul superior al fetei), dar si alte riduri de la nivelul fetei. Procedura nu se efectueaza la persoane cu virsta sub 18 ani si peste 65 ani.


Toxina botulinica pret si oferte

Atunci cand discutam de pretul unui astfel de tratament, trebuie sa luam in calcul mai multi factori. Trebuie sa stim cate sedinte de tratament cu toxina botulinica urmeaza sa facem si in ce zona a fetei. Oferta concreta de preturi o puteti descoperi dupa o discutie cu specialistul Elegance Clinic, in functie de nevoile fiecarui pacient in parte.

 

Urmeaza un tratament cu toxina botulinica la pret extrem de atractiv cu ajutorul Elegance Clinic! Ia legatura cu specialistii nostri si afla cum te va ajuta acest tratament, de cate sedinte ai nevoie si care va fi costul final.

 

Elegance Clinic - experienta si profesionalism in tratamente cu toxina botulinica!

Tratamentele cu toxina botulinica efectuate in clinica noastra sunt supravegheate si realizate numai de persoane calificate. Specialistii nostri gestioneaza fiecare situatie cu maxim profesionalism, oferind rezultate imediat dupa tratament.


Toate tratamentele sunt realizate de medici cu experienta. Toxina botulinica este injectata direct in muschii responsabili de aparitia ridurilor cu ajutorul unui ac foarte mic. In cazul In care exista disconfort, acesta este minim si dureaza cateva secunde. Nu este necesara anestezia locala si nici sedarea, iar recuperarea este imediata.


Beneficiati de o consultatie gratuita oferita de medic specialist dermatolog Dr. Rodica Badea!

 

Contact

Tratament toxina botulinica buze

Prin tratamentul cu toxina botulinica putem sa ne conturam un aspect natural si evidentiat al buzelor. Injectarea de toxina botulinica in buze este extrem de rapida si eficienta. Acest tratament este unul dintre cele mai populare tratamente din clinicile de cosmetica.


Acest tip de tratament confera o senzatie de senzualitate, dar este eficient si in reducerea vizibilitatii ridurilor din jurul buzelor.


Tratament toxina botulinica antirid

Efectul devine vizibil dupa 2-4 zile de la efectuarea procedurii si este maxim dupa 7-10 zile. Rezultatele obtinute se mentin pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 6 luni (cu variatii de la o persoana la alta). Procedura poate fi repetata cand efectul toxinei se diminueaza , tratamentul periodic al ridurilor de expresie intarziind cu ani de zile aparitia ridurilor permanente. Efectul se mentine timp mai indelungat dupa urmatoarele sedinte, datorita depozitarii crescute a colagenului in zona relaxata. De asemenea, in timp, datorita relaxarii indelungate produse de tratamentul cu toxina pe o zona, nu mai sunt necesare doze atat de mari ca la primele injectari.

Toxina botulinica actioneaza si asupra secretiei glandulare, fiind indicata in tratamentul hiperhidrozei primare (afectiune caracterizata prin transpiratie excesiva), cu rezultate foarte bune la nivelul axilelor, durata efectului fiind de pana la 6-9 luni.

Tratament toxina botulinica impotriva transpiratiei

Toxina botulinica actioneaza si asupra secretiei glandulare, fiind indicata in tratamentul hiperhidrozei primare (afectiune caracterizata prin transpiratie excesiva), cu rezultate foarte bune la nivelul axilelor, durata efectului fiind de pana la 6-9 luni.

Recomandari post tratament toxina botulinica

 • ramanerea in pozitie verticala
 • evitarea efortului fizic intens, a caldurii (soare, solar, sauna, dusuri fierbinti) cel putin 4 h dupa interventie
 • evitarea masarii zonei injectate
 • contractarea voluntara a musculaturii tratate.

 

Contacteaza-ne pentru detalii!

Daca doresti sa-ti programezi o sedinta de tratament cu toxina botulinica, contacteaza-ne! Obtine o programare si realizeaza-ti visul de a scapa de riduri si de a avea o piele ferma si intinsa pe suprafata fetei, fara niciun defect!


Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne, iar pentru programari click AICI!

 

Contact