Termeni si conditii

 

Site-ul www.elegance-clinic.ro, numit in continuare Elegance Clinic este proprietatea SC Elegance Pour Tous  SRL, inregistrata in orasul Bucuresti, localitatea Bucuresti, Adresa: Str Murgeni,  Nr 3, Bl L29, Ap 46, Sector 3 inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/14819/2011, CIF 29447105.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. S.C. Elegance Pour Tous S.R.L. îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni şi condiţii".

Acest site a fost realizat pentru informarea vizitatorilor asupra serviciilor puse la dispozitie de catre Elegance-Clinic. Acest site nu ofera informatii sau recomandari de ingrijire a sanatatii si nu vor fi folosite in scopuri de diagnosticare si tratament.

Intotdeauna trebuie sa fie consultat un medic pentru diagnostic si tratament.

Informatiile de pe acest site sunt proprietate privata si nu vor fi folosite de terte parti coform legilor in vigoare ale drepturilor de autor si a copyright-ului

Întregul conţinut al site-ului www.elegance-clinic.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. Elegance Pour Tous S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul S.C. Elegance Pour TOUS S.R.L. a oricărora din elementele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.elegance-clinic.ro numai în limitele menţionate în prezentul document.

S.C. Elegance Pour Tous SRL. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.elegance-clinic.ro şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Elegance Pour Tous.R.L.

Dreptul de a crea o legătură web - link - către www.elegance-clinic.ro  este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. Elegance-Pour Tous S.R.L. sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin email a acordului nostru.